Magento webdesigner Den Haag

Uw magento webshop goed geregeld

Magento specialist

Ik ben gespecialiseerd in de bouw van professionele Magento ® webshops. U kunt ook uw bestaande Magento webshop door mij laten aanpassen. Ik ben een HBO informaticus met veel ervaring.

Voordelig tarief

Ik werk met een voordelig tarief van € 45,- per uur. In overleg kan een vaste prijs worden afgesproken voor uw project. Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Updaten webshop

Ik ben zeer ervaren in het updaten of mobielvriendelijk (responsive) maken van Magento webshops. Uw webshop blijft gewoon online en ik geef speciale aandacht aan het in stand houden van uw Google ranking.

Marketing en SEO

Ik kan u helpen uw marketingbudget zo effectief mogelijk te besteden. Ik heb ruime ervaring met adwords, google shopping, beoordelingswebsites en SEO. U wilt tenslotte een webshop die omzet maakt.

Magento logo

Persoonlijk overleg over uw project

Even kennismaken met een kop koffie, of overleg over uw webshop project? Ik kan u ontvangen in het bedrijvencentrum Zuid57 te Den Haag op afspraak. U kunt via (301) 568-4640 of via (888) 606-9341 een afspraak maken voor een kennismaking. Ik werk voor klanten in heel Nederland en België.

Bedrijvencentrum Zuid57
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Bedrijvencentrum Zuid 57
Magento webshop responsive laten maken

Magento webshop laten maken

U wilt een professionele Magento webshop laten maken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik maak google vriendelijke Magento 1 of Magento 2 webshops voor klanten in Nederland en België. Ik gebruik hierbij de template Ultimo of Porto als basis voor uw webshop. Uw webshop ziet er dan op tablets en mobieltjes ook goed uit. Beide templates zijn geschikt voor zowel Magento 1 als Magento 2. Via deze link naar Themeforest kunt u meer lezen over template Ultimo. Via 610-974-7428 kunt u meer lezen over template Porto.

Daarnaast leg ik graag uit hoe Magento werkt en bij vragen kunt u altijd even mailen. Ik geef veel aandacht aan mijn klanten. Uw shop wordt door mij persoonlijk gebouwd met de meest recente versie van Magento. Ik besteed geen werk uit aan stagiairs of lage lonen landen.

Om uw Magento webshop beschikbaar te maken op het internet heeft u een hostingpakket nodig. Ik kan u hierin adviseren. Ik heb goede ervaringen met Skyberate, Vimexx en Byte. Ik kan uw webshop vervolgens installeren op uw hostingpakket. SSL-beveiliging (https), email en domeinregistraties kunt u ook regelen via uw hostingpakket.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email of u kunt bellen naar 06-14510045 U kunt hier klikken voor enkele voorbeelden van Magento webshops. Voor meer informatie over het laten bouwen van een webshop kunt u op deze link klikken.

Webshop mobielvriendelijk laten maken

U heeft al een Magento webshop en u wilt deze mobielvriendelijk (= responsive) laten maken? Ook dat kan ik voor u verzorgen. Uw webshop wordt dan goed weergegeven op mobieltjes en tablets en uw webshop voldoet dan aan de nieuwste eisen van Google op dit gebied.

Ik werk altijd met de template Ultimo of Porto als basis voor uw responsive webshop. Uw webshop krijgt dus een andere template en moet opnieuw worden opgebouwd. De kleuren, het logo en de afbeedlingen kunnen vaak wel worden overgenomen van uw huidige webshop. Een upgrade naar de nieuwste versie van Magento is niet vereist, maar kan ik ook voor u verzorgen. Template Ultimo en Porto zijn geschikt voor alle versies van Magento 1 en 2.

Ik maak eerst een kopie van uw webshop op uw hostingpakket. Op deze kopie installeer ik de gewenste template en wordt uw webshop verder voorzien van de juiste look en feel. U kunt meekijken in deze testomgeving. Wanneer alles naar wens is worden de aanpassingen overgezet naar uw live webshop. Uw producten en bestellingen blijven gewoon bestaan, deze hoeven dus niet opnieuw te worden ingevoerd. 9055673148 is meer informatie te vinden over het mobielvriendelijk laten maken van uw wesbhop.U kunt via deze link enkele voorbeelden bekijken van mobielvriendelijke Magento webshops op basis van template Ultimo en Porto.

Magento webshop laten bouwen
Magento webshop upgraden

Upgraden naar de nieuwste Magento versie

Ik heb veel ervaring met het upgraden van Magento naar de nieuwste versie. Ik maak altijd eerst een testomgeving waarin ik de upgrade uitvoer. Als alles naar behoren werkt dan voer ik de upgrade uit op de live omgeving. U kunt zelf ook meekijken in de testomgeving.

Over het algemeen heeft u ook een nieuwe template nodig als u uw Magento webshop laat upgraden naar de nieuwste versie. Ik werk altijd met template Ultimo of Porto als basis voor uw webshop. Deze templates worden door de ontwikkelaars steeds geschikt gemaakt voor de nieuwste versie van Magento. Deze templates zijn ook goed geschikt voor mobieltjes en tablets door het responsive design.

Voor bestaande plugins op uw webshop moet worden gekeken of deze geschikt zijn voor de nieuwste versie van Magento. Soms kunnen deze plugins worden geupgrade naar de nieuwste versie en soms moeten ze worden vervangen. In gezamelijk overleg kan ik dit voor u verzorgen. Klik hier voor meer informatie over het laten updaten van uw Magento webshop naar de nieuwste Magento versie.

Technisch beheer webshop

U heeft al een Magento webshop en u wilt deze laten aanpassen? Of u zoekt een technisch beheerder voor uw webshop? Ik werk met een voordelig tarief van € 45,- per uur. Vaak is het ook mogelijk om vooraf een vaste prijs af te spreken. U kunt vrijblijvend een email sturen naar info@michelwebdesign.nl met een link naar uw webshop en een omschrijving van de gewenste aanpassingen.

Ik maak altijd eerst een backup van uw webshop. Daarna voer ik de werkzaamheden pas uit. Bij grotere aanpassingen maak ik een kopie van uw webshop naar een testomgeving op onze servers. De werkzaamheden aan uw webshop worden dan eerst uitgevoerd in deze testomgeving. Als alles naar wens is dan worden de aanpassingen overgezet naar uw live Magento webshop.

Om aan uw webshop te kunnen werken heb ik Shell toegang (SSH) en beveiligde FTP nodig. Deze gegevens kunt u opvragen bij uw hostingbedrijf. Zonder deze gegevens kan ik helaas geen werkzaamheden op uw webshop uitvoeren.

Magento webshop laten aanpassen
Webshop overzetten naar Magento

Webshop laten overzetten naar Magento

Heeft u al een webshop en wilt u deze laten overzetten naar Magento? Dat kan ik voor u verzorgen. U kunt een email sturen naar info@michelwebdesign.nl met daarin een link naar uw huidige webshop en de naam van het CMS systeem dat u op dit moment gebruikt. Vanuit veel CMS systemen kunnen uw producten, klanten, en bestellingen worden geëxporteerd naar Magento. Dit kan bijvoorbeeld vanuit:

  • osCommerce
  • WooCommerce
  • OpenCart
  • ZenCart
  • ePages
  • etc

Uw nieuwe Magento webshop wordt gebouwd op basis van de template Ultimo of Porto. De bouw gebeurd in een testomgeving op uw hostingpakket. In deze testomgeving worden eerst de klanten, producten en bestellingen vanuit uw huidige shop geïmporteerd. Om dit mogelijk te maken installeer ik een klein stukje software op uw huidige webshop. Ik heb hiervoor SFTP toegang nodig tot het hostingpakket van uw huidige webshop.

In gezamelijk overleg wordt uw nieuwe webshop vormgegeven in de testomgeving. U kunt in deze testomgeving ook dingen uitproberen, zoals het toevoegen van artikelen bijvoorbeeld. Wanneer alles naar wens is wordt uw huidige shop in één keer overgezet naar Magento.

De pagina’s van uw oude webshop staan waarschijnlijk al in Google, mogelijk op een hoge positie. Bij het overstappen naar een nieuwe webshop wilt u deze posities natuurlijk behouden en verder uitbouwen. Ik verzorg deze overgang door alle oude pagina’s van uw webshop te laten doorverwijzen naar de nieuwe pagina’s met een 301 redirect. Dit is nodig omdat de pagina’s van uw oude webshop vaak een andere naam (url) hebben dan de pagina’s van uw nieuwe webshop. Google zal na enkele weken de links naar uw oude pagina’s vervangen door links naar de nieuwe pagina’s. Hierdoor blijft uw positie in Google zo goed mogelijk behouden.

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van uw huidige webshop. Heeft u veel artikelen? Gebruikt u artikelvarianten (maat- en kleurvarianten bijvoorbeeld). Gebruikt u maatwerk of heeft uw webshop speciale plugins? Ik kan voor u een vrijblijvende offerte op maat maken.

Magento patches laten installeren

Magento publiceert regelmatig nieuwe beveiligingsupdates die u door mij kunt laten installeren op uw webshop. Deze beveiligingsupdates, ook wel beveiligingspatches genoemd, verhelpen fouten en voorkomen inbraken (hacks) op uw webshop. Gemiddeld verschijnen er enkele updates per jaar. Ik reken mijn uurtarief voor het installeren van beveiligingspatches.

Daarnaast publiceert Magento regelmatig nieuwe versies van zijn webwinkelsoftware. In deze nieuwe versies zijn alle bekende beveiligingsfouten opgelost. Ik heb veel ervaring met het installeren van nieuwe Magento versies. Zowel voor Magento 1 als voor Magento 2.

U krijgt meestal vanzelf een bericht van Magento in uw beheeromgeving als er een beveiligingsupdate of een nieuwe versie van Magento beschikbaar is. Indien u daarop prijs stelt, kan ik dit ook voor u in de gaten houden en u een email sturen indien er een nieuwe Magento update is verschenen. 585-325-2066 over Magento beveiligingspatches.

Magento security updates
Magento zelf vormgeven

Zelf uw Magento webshop vormgeven en beheren

Uw webshop zelf vormgeven is ook mogelijk met template Ultimo en Porto. Bij de template wordt een uitgebreide engelstalige handleiding geleverd. Met beide templates kunt u vanuit de Magento beheeromgeving zelf de kleuren van uw webshop instellen. Daarnaast zijn er veel layout instellingen die u ook direct zelf kunt inregelen.

De meeste van mijn klanten beheren zelf de sliders van de voorpagina. Dit is ideaal als u een actie heeft en dit wilt weergeven op uw voorpagina. Ook het toevoegen van producten gaat met Magento heel efficient. U kunt met Magento ook zelf kortingsacties aanmaken. Kortingsacties waarbij een bepaald merk 10% korting krijgt zijn vrij eenvoudig in te regelen.

Mocht u een keer vastlopen of een vraag hebben dan kunt u mij altijd even emailen.

Training en begeleiding

Ik verzorg Magento training en begeleiding via de telefoon en Teamviewer. Ik kan dan meekijken op uw computer en neem eventueel de bediening over wanneer u dat wilt. U kunt dan meekijken terwijl ik uitleg geef.

U leert alle ins- en outs van Magento en hoe u uw webshop zo efficiënt mogelijk kunt beheren. Ik geef speciale aandacht aan het Google vriendelijk opzetten van uw webshop. Ook als u enkele vragen of problemen heeft kunt u een sessie aanvragen via 7165072320 Mijn tarief voor training en begeleiding is € 45,- ex. btw per uur.

Magento training en begeleiding
Email voor meer informatie

Contact

Voor meer informatie kunt u mij bereiken via email, telefoon of het contactformulier

Email: bean
Telefoon: 8487027743

Michel Vinke Producties / Michel Webdesign
Leyweg 736
2545GP Den Haag

Bezoekadres na afspraak
Bedrijvencentrum Zuid57
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Contactformulier

© Copyright 2008-2018 Michel Webdesign